RENTAL WORK BOAT

VERHUUR VAN WERKBOTEN

Wilt u werkzaamheden vanaf het water gaan verrichten en wilt u een werkboot of ponton huren in Zeeland? Provoost Maritiem verhuurt werkboten in Zeeland, wij helpen u dan ook graag met het vinden van een passende werkboot die aansluit op de uit te voeren werkzaamheden.

Een werkboot of ponton huren, hoe gaat dat in zijn werk?

Er zijn diverse mogelijkheden om een werkboot te huren in Zeeland. Leg uw werkzaamheden aan ons voor en wij kijken welke werkboot wij voor u beschikbaar hebben. Ook bieden we de mogelijkheid om de werkboot of het ponton wat u huurt op locatie te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om de werkboot of het ponton bij ons op locatie op te komen halen.

Op zoek naar een schipper?

Een werkboot huren kan met of zonder schipper. Kiest u voor een schipper van Provoost Maritiem, dan bent u verzekerd van een veilige vaart!

EEN WERKBOOT HUREN IN ZEELAND?

Neem contact op via: +31 (0)118 43 60 37 (Michel Provoost) of stuur een e-mail naar info@provoostmaritiem.nl.

ALUMINIUM WERKBOOT PM01

Werkboot PM01:
Lengte: 6.00 mtr
Breedte: 1.90 mtr
Diepgang: 0.25 cm

Motor: Mercury 25PK, 4-stroke

Prijs: Op aanvraag.

WIE ZIJN WIJ?

PROVOOST MARITIEM

Provoost Maritiem zorgt ervoor dat u zorgeloos het water op kunt gaan! Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de verhuur van werkboten, het verzorgen van onderhoud en reparatie, lak- en spuitwerkzaamheden, inbouwen van motoren, elektra en installaties, hydrauliek werkzaamheden en bemiddeling van motorboten, zeilboten en kleine beroepsvaart.

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en gaan met u in gesprek over uw wensen en helpen u om de beste oplossing voor uw vraag te vinden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat we een relatie met onze klanten aangaan en vertrouwen opbouwen, om zo samen tot het beste resultaat komen!