ZOWEL POLYESTER ALS STAAL

BOOT LATEN SCHILDEREN IN ZEELAND

Wil je je boot laten schilderen? Dan heb je het liefst dat dit op een vakkundige en professionele manier gebeurt. Zo weet je zeker dat het eindresultaat perfect is en je boot er weer prachtig uitziet! Wij vertellen je op deze pagina precies wat we voor je kunnen betekenen en laten je zien welke boten wij hebben mogen schilderen.

Waarom je boot laten schilderen?

Je kunt er voor kiezen om zelf je boot te schilderen. Ieder jaar zien we klanten in onze werf die er voor kiezen om hun boot zelf te schilderen. Het resultaat hiervan is bij iedere boot weer anders. Het resultaat is vaak toch net niet wat het zou moeten zijn: Strak en een diepe glans.

Waar een vakkundige jachtschilder zich in onderscheid is het resultaat. Een jachtschilder krijgt het namelijk voor elkaar om de lak ultra strak op je boot te zetten, waardoor de lak ook nog eens dieper glanst. Op deze manier krijg je echt een prachtig resultaat!

Vaar je uiteindelijk een keer schade aan je boot dan is het ook sneller en beter te repareren.

Het lakken van een boot lijkt eenvoudig, maar wist je dat het resultaat heel erg afhangt van meerdere factoren? Hier vertellen we je straks meer over…

boot laten schilderen zeeland

Wat kun je van ons verwachten?

Provoost Maritiem is een bedrijf met ambitie. Een team met net dat beetje extra. We behandelen je motorboot of zeilboot alsof het onze eigen boot is. Dat betekent dat we ons optimaal inzetten voor maximaal resultaat. We gaan met je in gesprek over je motorboot of zeilboot en helpen je om de beste manier te vinden om je boot zo perfect mogelijk te schilderen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat we een relatie met onze klanten aangaan, vertrouwen opbouwen en zo samen tot het beste resultaat komen!

boot laten schilderen provoost maritiem

“Bij het vakkundig laten schilderen van de boot oogt de lak strakker en glanst meer!”

Wat is jullie ervaring op het gebied van boten schilderen?

In onze werf hebben wij achterliggende jaren heel wat motorjachten en zeiljachten voorzien van een nieuw verfsysteem. Waar de ene klant er voor kiest zijn of haar motorboot of zeilboot compleet te laten schilderen, zijn er ook klanten die er voor kiezen om alleen de romp, de opbouw of het onderwaterschip van de boot te laten schilderen.

Hier een overzicht van de werkzaamheden die we uitvoeren:

  • Antifouling op het onderwaterschip aanbrengen
  • Romp van de boot schilderen
  • Opbouw van de boot schilderen
  • Polyester boot schilderen
  • Stalen boot schilderen
  • Complete boot schilderen

Voor ons maakt het geen verschil welk van bovenstaande werkzaamheden we uit moeten voeren. In alle gevallen zetten wij ons vakmanschap in en zorgen ervoor dat het resultaat naar grote tevredenheid is!

schip laten schilderen zeeland

Boot schilderen met roller…

Wij kiezen er bewust voor om boten te schilderen met een roller. Dit lijkt simpel, maar om een prachtig strak en glanzend resultaat te krijgen vergt het aardig wat kennis, techniek en ervaring.

Denk in dit geval aan de druk op het rollertje tijdens het schilderen, de manier van rollen, de omgevingstemperatuur, de juiste droogtijd, de dikte van de lak en eventuele verdunning die nodig is bij bepaalde temperatuur etc. Wordt dit goed toegepast dan krijgt de lak een diepe, langdurige glans!

Met een roller kunnen we namelijk meer laklagen aanbrengen en is eventuele schade in de toekomst goed te repareren. Visueel oogt het schilderwerk hoge kwaliteit.

schip laten schilderen vlissingen

Boot laten schilderen prijzen

Wat kost het om je boot te laten schilderen? Hier kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven, al zouden we dat graag willen. Iedere motorboot of zeilboot is namelijk weer anders. Zo is ieder schilderproject uniek en zorgen wij voor maatwerk.

Om te weten wat het kost om je boot te laten schilderen raden we aan om een offerte aan te vragen via: info@provoostmaritiem.nl.

Vermeld in de mail de volgende gegevens:

  • Merk en type boot
  • Afmeting boot
  • Voeg 1 of meer duidelijke foto’s van de boot toe

Wij zullen zo spoedig mogelijk een offerte toesturen!

boot laten schilderen vlissingen middelburg

Meest gestelde vragen

Kan ik mijn stalen boot laten schilderen?
Ja, het is mogelijk om je stalen boot te laten schilderen. Indien je wenst kunnen wij het onderwaterschip, de romp, de opbouw of de volledige boot schilderen.

Kan ik mijn polyester boot laten verven?
Ja, we kunnen je polyester boot verven. Of dit nu het onderwaterschip, de romp, de opbouw of de volledige boot is. We voeren het graag voor je uit.

Welke verf gebruiken jullie voor mijn boot?
Wil je je boot door ons laten schilderen, dan gebruiken we Double Coat van de IJssel. We gebruiken deze hoogwaardige 2-componenten lak al jarenlang omdat deze een hoge krasvastheid, lang glansbehoud en kleurechtheid heeft.

Kan ik mijn boot ook op locatie laten schilderen?
Het is niet mogelijk om je boot te laten schilderen op locatie. Om ons werk goed en vakkundig uit te kunnen voeren schilderen wij alle motorboten en zeilboten bij ons in de werf. Het is dus belangrijk dat je in de gelegenheid bent om de boot (naar) onze werf in Vlissingen te varen. Eventueel kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Stuur een mailtje naar info@provoostmaritiem.nl of bel +31 (0)118 – 436 037, dan zorgen we dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt!