HET ALTERNATIEF VOOR TEAK

KUNSTSTOFTEAK DEK

Kunststof teak lijkt op echt teakhout, maar is vervaardigd van slijtvaste vlamvertragende composiet materialen. Deze vervanger van teak is vrijwel niet van echt te onderscheiden en biedt bijzonder veel voordelen. Net als teak zorgt een kunststof teakdek voor een veilige antislip werking op uw schip. Het materiaal zal niet uitdrogen of barsten en ook algenaanslag, vet- en olievlekken krijgen er geen grip op. Het is daarom een praktisch en onderhoudsvriendelijk alternatief voor teak. Zo mag een kunststof teakdek in tegenstelling tot echt teak, wel met een hogedrukspuit gereinigd worden. Bovendien is het zoutwater- en UV bestendig. Na een aantal jaren zal de kleur iets donkerder worden, maar door het dek licht op te schuren, ziet het er weer uit als nieuw.

Vriendelijke prijs van een kunststof teakdek

Een kunststof teakdek is als synthetisch product qua prijs beduidend goedkoper dan natuurlijke teak. Omdat het slijtvast en duurzaam is, zijn ook de onderhoudskosten minimaal. Doordat kunststof teak volledig wordt verlijmd, zullen losse kitnaden, uitgeschuurde schroeven of loszittende delen als bij teak, niet meer voorkomen. Evenals slijtageplekken op sommige delen van het dek door veelvuldig gebruik.

Een kunststof teakdek wordt in compleet gelaste en waterdichte panelen bevestigd op uw schip waardoor lekkage en opnieuw rubberen definitief tot het verleden behoren.

kunststof teak dek

Vraag direct een offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u direct een offerte aanvragen.
Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt*

    *) Verplicht veld