PROVOOST MARITIEM

JACHTMAKELAAR IN ZEELAND

“Een motorboot of zeilboot verkopen? Als toonaangevend jachtmakelaar in Zeeland zette we ons in om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en te zorgen dat je een mooie opbrengst voor de boot terugkrijgt!”

 • Momenteel verkopen wij als jachtmakelaar in Zeeland ruim 20 motor- en zeilboten per jaar.
 • Iedere motorboot of zeilboot krijgt exclusieve aandacht op onze website, gerelateerde verkoopsites, een verkoopbord op de boot en in onze nieuwsbrief.
 • Als jachtmakelaar in Zeeland staan we direct in contact met personen die een boot zoeken.
 • Onze medewerkers zijn betrokken, gedreven en creatief.
 • Als jachtmakelaar in Zeeland hanteren we een scherpe courtage!

Na jarenlang varensplezier, hebben we helaas onze boot te koop moeten zetten vanwege omstandigheden. We hebben gevraagd aan Provoost Maritiem of zij dit proces konden begeleiden. Door de prima persoonlijke benadering en goede terugkoppeling kunnen we terugkijken op een succesvolle bemiddeling, waar we gelukkig zelf weinig omkijken naar hadden. Ook zijn we zeer tevreden over de snelle en goede financiële afhandeling.

Familie Dommisse

Onze boot is door Provoost Maritiem via bemiddeling verkocht, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

familie M. Hofland
winterstalling boot zeeland-

Uw boot verkopen via jachtmakelaar Provoost Maritiem in Zeeland

 1. Gratis waardebepaling van uw boot.
 2. Onze jachtmakelaar ontzorgt u door het hele verkoopproces van A tot Z op zich te nemen.
 3. Onze marketingmedewerker ontzorgt u door het maken van foto’s en een advertentie en uw boot, waarna de boot gepromoot wordt via de beste werkende kanalen.
 4. Onze jachtmakelaar en marketingmedewerker werken nauw samen en hebben beide jarenlange ervaring in de watersportbranche.
 5. Door onze expertise kunnen we een snelle verkoop realiseren.
 6. Ruim 20 boten worden per jaar door ons verkocht.
 7. Bij verkoop realiseren we een vlotte financiële afhandeling.
 8. No cure No pay; u maakt geen kosten als wij uw boot niet binnen de afgesproken termijn hebben verkocht en deze bij ons uit de verkoop neemt.