REPARATIE BINNENBOORDMOTOR

Heeft je binnenboordmotor problemen? Helaas is dit niet altijd te voorkomen. We begrijpen dat je dit vervelend vindt!

Dagelijks helpen we onze klanten met reparatiewerkzaamheden aan hun binnenboordmotor, zodat ze weer snel het water op kunnen gaan.


Wat kun je van ons verwachten?

  1. Onze monteurs zijn experts in hun vakgebied!
  2. Onze insteek is om de binnenboordmotor zo vakkundig en spoedig mogelijk te maken.
  3. We zijn transparant over de werkzaamheden die we uitvoeren.
  4. Onze mobiele jachtservice verleent het hele jaar door pechhulp op locatie.
     

Wat kun je van ons verwachten?
Provoost Maritiem is een jong bedrijf met ambitie. Een team met net dat beetje extra. We behandelen je motorboot of zeilboot alsof het onze eigen boot is. Dat betekent dat we ons optimaal inzetten voor maximaal resultaat. We gaan met je in gesprek over je motorboot of zeilboot en helpen je om de beste manier te vinden om de reparatie vakkundig uit te voeren. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat we een relatie met onze klanten aangaan, vertrouwen opbouwen en zo samen tot het beste resultaat komen! 
 

Wie zijn wij?
Provoost Maritiem is een jong bedrijf met ambitie. Een team met net dat beetje extra. We behandelen je motorboot of zeilboot alsof het onze eigen boot is. Dat betekent dat we ons optimaal inzetten voor maximaal resultaat. We gaan met je in gesprek over je motorboot of zeilboot en helpen je om de beste manier te vinden om de binnenboordmotor vakkundig te repareren. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat we een relatie met onze klanten aangaan, vertrouwen opbouwen en zo samen tot het beste resultaat komen! 

7x8-reparatie-inboordmotor-reparatie-binnenboordmotor-zeeland-vlissingen.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud
hdg-reparatie-inboardmotor-reparatie-binnenboordmotor-zeeland-vlissingen-middelburg.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud
fn9-onderhoud-binnenboordmotor-zeeland-onderhoud-inboard-motor-vlissingen-provoost-maritiem.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud

Veel gestelde vragen:

Welke binnenboordmotoren kunnen jullie repareren?
Onze monteurs kunnen vrijwel iedere binnenboordmotor repareren. 

Wat zijn de kosten voor reparatie?

Om een zo secuur mogelijke prijsopgaaf te doen, kun je het beste contactopnemen via +31 (0)118-43637 of via ons contactformulier.

Repareren jullie ook op locatie?
Ja, onze mobiele jachtservice voert ook reparatie aan inboordmotoren op locatie uit.

Hoe snel kan mijn binnenboordmotor gerepareerd worden?
Dit hangt af van het mankement. Hebben wij de kapotte onderdelen in voorraad, dan zullen we ons uiterste best doen om de reparatie zo spoedig mogelijk uit te voeren. Moeten we de onderdelen bestellen, dan zullen we dit met u overleggen.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Stuur een mailtje naar info@provoostmaritiem.nl of bel +31 (0)118-436037, dan zorgen we dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt!
 

Binnenboordmotor reparatie afspreken?
Neem contact met ons op via: +31 (0)118-436037 of via het contactformulier