ONDERHOUD MOTORBOOT & ZEILBOOT

Of je nu een motorboot of een zeilboot hebt, komende winter heeft deze weer onderhoud nodig. Door ieder jaar onderhoud aan je motorboot of zeilboot uit te voeren, verminder je kans op problemen in het vaarseizoen, ga je veel veiliger het water op, verleng je de levenduur van je motorboot of zeilboot en voorkom je uiteindelijk hoge reparatiekosten.

Waarom onderhoud aan je motorboot of zeilboot uitvoeren?
Om grote reparaties aan je motorboot of zeilboot te voorkomen is het verstandig om je boot inclusief buitenboordmotor of inboordmotor elk jaar onderhoud te geven of dit door een gespecialiseerd en vakkundig bedrijf te laten doen.

Door je motorboot of zeilboot ieder jaar uit het water te halen, onderhoud te geven en in winterstalling te zetten voorkom je grote onderhouds- en reparatiekosten. Maar.... wat kost nu eigenlijk jaarlijks onderhoud van een motorboot of zeilboot?

 

vc0-boot_reparatie_zeeland_polyester_boot_reparatie_boot_reparatie_op_locatie_boot_schref_reparatie_provoost_maritiem_vlissingen_zeeland_motorboot_zeelboot_buitenboordmotor.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud
njy-onderhoud_buitenboordmotor_zeeland_onderhoudsbeurt_buitenboordmotor_wat_kost_onderhoud_buitenboordmotor_onderhoud_polyester_boot_kosten_provoost_maritiem_vlissingen_zeeland_middelburg_2_.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud
n34-wat_kost_onderhoud_boot_onderhoud_boot_zeeland_vlissingen_boot_reparatie_zeeland_motorboot_onderhoud_boot_schroefreparatie_polyester_boot_reparatie_provoost_maritiem_vlissingen_middelburg_zeeland_boten_.jpeg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud


Wat kost onderhoud aan een boot?

De jaarlijkse onderhoudskosten voor een boot zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren:

  1. Het type en de afmetingen van de boot.
  2. De omvang van de boot.
  3. De huidige staat van de boot.
  4. Welk onderhoud je precies uit wilt voeren.
  5. De mate waarin je zelf onderhoud kunt uitvoeren.

Om deze redenen is het heel erg lastig om te zeggen hoeveel je precies betaalt voor onderhoud aan je boot Daarom raden wij je aan om contact op te nemen voor een exacte prijsopgaaf.


Wat kan Provoost Maritiem betekenen?
Het is mogelijk om je boot voor onderhoud bij ons langs te brengen. Dit kan op een eigen trailer, maar ook via het water; in dit laatste geval kun je bij ons voor de deur aanmeren of kan onze servicedienst bij je op locatie langskomen.

Vakkundige monteurs met jarenlange ervaring zullen, in overleg, onderhoud aan de boot uitvoeren. 
Staat je boot bij ons in winterstalling (1 oktober - 1 april) dan heb je ook de mogelijkheid om zelf onderhoud aan de boot uit te voeren. Winterstalling is bij ons inclusief elekticiteit en water. 

We zijn al vanaf de eerste dag HISWA lid, hierdoor zijn onze werkzaamheden gewaarborgd en ben je verzekerd van correcte afhandeling, ook in geval van geschillen. Wel zo’n prettig gevoel.

Heb je hulp nodig bij onderhoud aan je boot? Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op via: +31 (0)118-436037 of via het contactformulier
 

Maakt u gebruik van onze onderhoudsdienst dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:  HISWA Algemene aannemings-, verkoop- en leveringsvoorwaarden en HISWA haven- en werfregelement