BOOT INPAKKEN IN KRIMPFOLIE

Je motorboot of zeilboot buitenstallen inclusief  het aanbrengen van krimpfolie is voordeliger dan binnenstalling!

Buitenstalling inclusief het aanbrengen van krimpfolie is dus een goed en voordeliger alternatief voor het binnen stallen van je motorboot of zeilboot. Met name voor zeilboten is het veel voordeliger, omdat de mast bij binnenstalling van de zeilboot afgehaald moet worden. Dit is erg kostbaar.

De krimpfoliehoes kan van ventilatieroosters worden voorzien en indien gewest kunnen er in de motorboot of zeilboot vochtvreters geplaatst worden. In het voorjaar komt het motorjacht of zeiljacht precies hetzelfde uit de buitenstalling als dat hij erin is gegaan! 

 

sgv-boot_in_krimpfolie_zetten_provoost_maritiem_vlissingen_stalling_boten.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud
4ix-boot_in_krimpfolie_zetten_provoost_maritiem_vlissingen_stalling_boten_zeeland.jpg - Provoost Maritiem - Waypoint voor service en onderhoud


Wat zijn de voordelen van krimpfolie ten opzichte van een dekzeil?

 1. De krimpfolie houdt regen, hagel, vuil en UV-stralen buiten en is goed bestand tegen harde wind. U heeft geen last meer van klapperende zeilen en slaande touwen die schade kunnen veroorzaken.
 2. Sneeuw en regenwater veroorzaken geen doorzakkingen in de krimpfolie.
 3. Apparatuur, motoren of andere onderdelen worden minder diefstal gevoelig doordat de toegang wordt bemoeilijkt.
 4. De folie is recyclebaar!
   

Wat kun je van ons verwachten?

Provoost Maritiem is een jong bedrijf met ambitie. Een team met net dat beetje extra. We behandelen je motorboot of zeilboot alsof het onze eigen boot is. Dat betekent dat we ons optimaal inzetten voor maximaal resultaat. We gaan met je in gesprek over je motorboot of zeilboot en helpen je om de beste manier te vinden om je boot vakkundig in de krimpfolie te zetten. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat we een relatie met onze klanten aangaan, vertrouwen opbouwen en zo samen tot het beste resultaat komen! 

 

" Dankzij krimpfolie geen vuil en schade aan je boot na de stallingsperiode "


Werkwijze:

 1. Vraag een offerte aan voor winterstalling en het aanbrengen van krimpfolie via het contactformulier.

 2. Na goed overleg en akkoord zullen wij krimpfoliespecialisten inschakelen om de motorboot of zeilboot vakkundig in te laten pakken. Dit wordt gedaan met kwaliteitsfolie, gebruik van één of meer steiger(s) en een gasbrander. Wil je voordien de boot en/of motor van onderhoud voorzien en/of de zeilen of de bootkap laten reinigen? Ons deskundig team kan dit verzorgen.

 3. Na de stallingsperiode kan de folie van de motorboot of zeilboot afgehaald worden en is de boot stof en vuilvrij en zijn er geen schadeplekken, door toedoen van de wind, bijgekomen. :-)
   

Ook vuil en schade aan de boot voorkomen tijdens de winterstalling?

Laat je motorboot of zeilboot eenvoudig inpakken in krimpfolie!
Neem contact met ons op via +31 (0)118-436037 of via het contactformulier.