JACHTBEMIDDELING

U heeft er voor gekozen om uw motor- of zeiljacht te verkopen in Zeeland. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw motor- of zeiljacht. Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Jachtmakelaardij Provoost Maritiem heeft ruime kennis en ervaring om de verkoop van uw motor- of zeiljacht tot een succes te maken!

Door elk jacht exclusieve aandacht te geven hebben wij al meerdere jachten succesvol verkocht. Dat is natuurlijk prachtig, maar we genieten nog meer omdat onze opdrachtgevers erg tevreden zijn!

Waarom Provoost Maritiem?
1. Exclusieve aandacht voor elk jacht.
2. Betrokken, gedreven en creatief.
3. Direct in contact met jacht zoekenden.
4. Scherpe courtage.
5. Eigen jachtservice.
6. Wij doen alles voor een glimlach!

Wij begeleiden u in het volledige verkooptraject van uw schip. Wij zetten al onze expertise in om een vlotte verkoop te realiseren.

Courtage
Jachtmakelaardij Provoost Maritiem rekent 4% bij een Nederlandse koper en bij een buitenlandse koper 5 % courtage* exclusief BTW over de netto verkoopprijs van uw motor- of zeiljacht.

Looptijd contract
We maken een eerste overeenkomst voor de looptijd van 6 maanden met steeds een automatische verlenging van 3 maanden. Uw opzegtermijn is 1 maand.

No-cure no-pay
U maakt geen kosten als wij uw motorjacht niet binnen de afgesproken termijn hebben verkocht en u het schip bij ons uit de verkoop neemt.

* Met een minimale courtage van € 2.250,- of bij een buitenlandse koper € 3.000,- exclusief BTW.


Hoe bereiken wij de beste deal? We willen dat al onze verkopers ambassadeur worden van Provoost Maritiem. Bij iedere stap in het verkooptraject is dit ons uitgangspunt. Graag komen wij met u in gesprek om te bepalen wat u belangrijk vind bij de verkoop van uw schip en leggen u dan uit hoe onze dienstverlening ingezet kan worden zodat deze perfect aansluit op uw wensen.

Wij gaan voor kwaliteit en willen de beste jachtmakelaar van Zeeland zijn!

Vragen over de verkoop van uw motorjacht of zeiljacht?
Neem contact op met onze makelaar Daniël Lipjes. Direct telefoonnumer:  +31(0)6 18877148


 

Ervaring klanten:
"Na jarenlang varensplezier, hebben we helaas onze boot te koop moeten zetten vanwege omstandigheden. We hebben gevraagd aan Provoost Maritiem of zij dit proces konden begeleiden.

Door de prima persoonlijke benadering en goede terugkoppeling kunnen we terugkijken op een succesvolle bemiddeling, waar we gelukkig zelf weinig omkijken naar hadden.

Ook zijn we zeer tevreden over de snelle en goede financiële afhandeling."

Fam. uit VlissingenBel mij...


"Onze boot is door Provoost Maritiem via bemiddeling verkocht, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen."

mvg, fam. M. Hofland
Burgh-Haamstede

Contactformulier


Naar aanleiding van uw informatie zullen wij contact met u opnemen.
 

* Op alle leveringen en diensten van onze jachtbemiddeling zijn de HISWA Algemene voorwaarden voor de bemiddeling van vaartuigen van toepassing.