JACHTBEMIDDELING

U heeft er voor gekozen om uw jacht te verkopen in Zeeland. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw jacht. Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Provoost Maritiem heeft ruime kennis en ervaring om de verkoop van uw jacht tot een succes te maken!

Door elk jacht exclusieve aandacht te geven hebben wij al meerdere jachten succesvol verkocht. Dat is natuurlijk prachtig, maar we genieten nog meer omdat onze opdrachtgevers erg tevreden zijn!

Waarom Provoost Maritiem?
1. Exclusieve aandacht voor elk jacht.
2. Betrokken, gedreven en creatief.
3. Direct in contact met jacht zoekenden.
4. Scherpe courtage.
5. Eigen jachtservice.
6. Wij doen alles voor een glimlach!

Wij begeleiden u in het volledige verkooptraject van uw jacht. Wij zetten al onze expertise in om een vlotte jachtverkoop te realiseren.

Hoe bereiken wij de beste deal? We willen dat al onze verkopers ambassadeur worden van Provoost Maritiem. Bij iedere stap in het verkooptraject is dit ons uitgangspunt. Graag komen wij met u in gesprek om te bepalen wat u belangrijk vind bij de verkoop van uw jacht en leggen u dan uit hoe onze dienstverlening ingezet kan worden zodat deze perfect aansluit op uw wensen.

Wij gaan voor kwaliteit en willen de beste jachtmakelaar van Zeeland zijn!


 

Ervaring klanten:
"Na jarenlang varensplezier, hebben we helaas onze boot te koop moeten zetten vanwege omstandigheden. We hebben gevraagd aan Provoost Maritiem of zij dit proces konden begeleiden.

Door de prima persoonlijke benadering en goede terugkoppeling kunnen we terugkijken op een succesvolle bemiddeling, waar we gelukkig zelf weinig omkijken naar hadden.

Ook zijn we zeer tevreden over de snelle en goede financiële afhandeling."

Fam. uit VlissingenBel mij...


"Onze boot is door Provoost Maritiem via bemiddeling verkocht, wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen."

mvg, fam. M. Hofland
Burgh-Haamstede

Contactformulier


Naar aanleiding van uw informatie zullen wij contact met u opnemen.