Hoe kan ik roest verwijderen uit zeildoek of buiskap?

U heeft roest aan uw zeildoek of buiskap en u baalt hiervan! Door ringen, verstaging of slijpsel kunnen er lastig te verwijderen roestvlekken komen op zeilen of de buiskap. Het liefst wilt u het roest wat nu op uw zeildoek of buiskap zit op een veilige manier verwijderen, maar hoe? Wij van Provoost Maritiem geven u hier antwoord op in deze blog, lees snel verder... 

Wat weet u na het lezen van dit artikel?

 • Hoe u eenvoudig roest kunt verwijderen uit zeildoek of buiskap,
 • Dat u geen agressief middel hoeft te gebruiken om uw zeildoek of buiskap roestvrij te krijgen, maar dat de roest op een veilige manier te verwijderen is!
 • U hoeft hierna niet verder te zoeken naar een beter en betaalbaar middel om roest te verwijderen uit uw zeildoek of buiskap.

Aan roestvlekken valt bijna niet te ontkomen...

Zeilen en bootkappen zijn vaak nat. Door aanraking van zeilen en bootkappen met ijzer kan er roest ontstaan.
Roest voorkomen is lastig, maar roest verwijderen is simpel. Speciaal voor roestvlekken gebruiken wij als plezierjachtspecialist de Ultramar Rust Remover. Dit product is ontwikkeld door de professionals van Zeil- en tentwasserij Ultramar.
Het product verwijdert roestvlekken uit zeildoek, tentdoek, cabriodoek, bootdoek, textiel. U hoeft het middel alleen op het zeil of de bootkap aan te brengen en te borstelen, verder doet Ultramar Rust Remover het werk :-)


Waarom zou u de Ultramar Rust Remover gebruiken?

 1. Gemakkelijk met spray op uw zeildoek en buiskap aan te brengen.
 2. Omdat dit middel speciaal ontwikkeld is voor zeildoek, tentdoek en bootdoek en niet aggresief is, werkt dit middel ontzettend goed om de roest uit uw zeildoek of buiskap (zonder beschadigingen) te verwijderen.
 3. Het product is ontwikkeld door Ultramar professionele Zeil- en Tentwasserij, dankzij hun ervaring een echt kwaliteitsproduct.
 4. De Ultramar Rust Remover is geschikt voor vrijwel alle doeksoorten.
   

Wat als u een ander middel gebruikt?

 1. Dan zal dat middel hoogstwaarschijnlijk te aggresief zijn voor uw zeilen of bootkap, waardoor schade ontstaat. Ook is het mogelijk dat het andere middel niet voldoet, zodat de roest zichtbaar blijft en u veel meer tijd steekt in het wegkrijgen van de roest dan nodig is.
 2. Dan laat u wat ons betreft toch echt een topproduct tegen een betaalbare prijs liggen!
   

Wilt u ook uw zeildoek of buiskap snel en veilig roestvrij krijgen? 

IiB-ultramar_roest_remover_verwijdert_roest_uit_zeilen_bootkap_provoost_maritiem_vlissingen.jpg

Koop in onze winkel de Ultramar Rust Remover en verwijder simpel, snel en veilig het roest van uw zeilen of bootkap!

Wilt u dit product via de pakketdienst ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@provoostmaritiem.nl of bel +31 (0)118-436037